М'ятне печивоРЕЦЕПТ – М’ятне печиво.

М’яте печиво – це по-справжньому літній та освіжаючий десерт. Готується воно дуже швидко, а головне натуральне, без барвників, яскраве та смачне. Оригінальне домашнє печиво з м’ятою. Вийде не тільки красива за кольором, але й дуже смачна ароматна випічка.

Час приготування: 45 хвилин для 4-х людей.

Нам знадобиться:

  • 30 г. м’яти свіжої;
  • 100 г. цукру;
  • 100 г. масла вершкового;
  • 1 яйце;
  • 200 г. борошна;
  • 0,5 ч. л. розпушувачу тіста.

Приготування страви:

1. Висипаємо на м‘яту цукор і збиваємо блендером до утворення однорідної маси.

2. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем, додаємо його до м’яти і знову ретельно збиваємо.

3. Додаємо м’яке масло і 1 яйце та збиваємо усі інгредієнти разом.

4. Застилаємо форму пергаментом і викладаємо на неї майбутнє печиво з м’яти. Змочуємо руки у холодній воді щоразу, як беремо тісто до рук, щоб воно не прилипало. Якщо маса вийшла надто рідка, і скатати з неї кульку не виходить, додайте трішки борошна.

5. Скатавши кульку, покладіть її на дно форми і трішки приплюсніть. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.