Пельмені сибірські класичніРЕЦЕПТ – Пельмені сибірські класичні.

Класичного рецепту сибірських пельменів немає.Сибірський пельмень – це той пельмень, який зроблений в Сибіру”. Пельмені  – страва російської кухні з прісного тіста з начинкою з рубаного м’яса або фаршу.

Час приготування: 50 хвилин.

Інгредієнти:

  • 650 – rрамів пшеничного борошна,
  • 400 – мл. води,
  • 1 – яйце,
  • 400 – rрам яловичини,
  • 400 – rрам свинини,
  • 1 – ріпчаста цибуля,
  • 1 – ч. ложка приправа до м’яса,
  • 2 – ч. ложки морської солі.

Приготування страви:

1. Для приготування фаршу, яловичину і свинину нарізати на шматки і пропустити через м’ясорубку. Додати приправу до м’яса, щіпку морської солі, трохи води, пропущену через м’ясорубку цибулю, все перемішати.

2. Просіяне борошно насипати на стіл і зробити утворення, подібні на воронки. Налити 330 грам води, змішаної з яйцем і 1 ч. ложку морської солі, замісити круте однорідне тісто. Дати полежати 20-30 хвилин.

3. Тісто розкачати в джгут, нарізати шматочками і розкачати. На кухонну поверхню викласти фарш, сформувати пельмені і відварити їх у підсоленій воді протягом 8-10 хвилин.

4. До пельменів подати вершкове масло, сметану, столовий оцет .

Смачного!