Грушевий глінтвейнРЕЦЕПТ – Приготувати смачний грушевий глінтвейн вдома.

Грушевий глінтвейн –  неважливо, яке вино ви оберете для цього напою, особливо, якщо замість цитрусових використаєте ароматну грушу. Вона надає глінтвейнові солодкості та приємного ніжного присмаку й аромату. Також ви можете додати у грушевий глінтвейн більше спецій. Чудово підійде кардамон і мускатний горіх.

Час приготування: 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Вино червоне сухе – 250 мл.,

  • Кориця, палички – 1 шт.,

  • Бодян – 2 шт.,

  • Мед – 1 ч. л.

Приготування страви:

1. Грушу добре помийте й обітріть, видаліть серцевину та хвостик.

2. Наріжте грушу на шматочки й покладіть у невелику каструлю.

3. Додайте корицю та аніс.

4. Влийте вино й поставте на невеликий вогонь, щоб вино добре прогрілось, але не доводьте до кипіння.

5. Додайте в гарячий напій мед, вимкніть вогонь, перемішайте і накрийте кришкою, укутайте ковдрою.

6. Також можна перелити глінтвейн у термос.

7. Залиште напій настоятись 15-20 хвилин.

8. Потім грушу перекладіть у келих і влийте глінтвейн.