Приготувати смачний грушевий глінтвейн вдома
РЕЦЕПТ – Приготувати смачний грушевий глінтвейн вдома.
Грушевий глінтвейн – неважливо, яке вино ви оберете для цього напою, особливо, якщо замість цитрусових використаєте ароматну грушу. Вона надає глінтвейнові солодкості та приємного ніжного присмаку й аромату. Також ви можете додати у грушевий глінтвейн більше спецій. Чудово підійде кардамон і мускатний горіх.
Час приготування: 30 хвилин.
Інгредієнти:
Вино червоне сухе – 250 мл.,
Кориця, палички – 1 шт.,
Бодян – 2 шт.,
Мед – 1 ч. л.
Приготування страви:
1. Грушу добре помийте й обітріть, видаліть серцевину та хвостик.
2. Наріжте грушу на шматочки й покладіть у невелику каструлю.
3. Додайте корицю та аніс.
4. Влийте вино й поставте на невеликий вогонь, щоб вино добре прогрілось, але не доводьте до кипіння.
5. Додайте в гарячий напій мед, вимкніть вогонь, перемішайте і накрийте кришкою, укутайте ковдрою.
6. Також можна перелити глінтвейн у термос.
7. Залиште напій настоятись 15-20 хвилин.
8. Потім грушу перекладіть у келих і влийте глінтвейн.
Leave a Reply