Блины с зеленым лукомРЕЦЕПТ – Млинці із зеленою цибулею.

Млинці із зеленою цибулею, виходять особливо хрусткими та апетитними. Це тонкі, схожі на млинці, обсмажені на сковороді коржі з тонко нарізаною зеленою цибулею. Оригінальні, найсмачніші, для всієї родини.

Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

На 3-4 порції:

  • 75 – грам звичайного борошна,
  • 75 – грам рисового борошна,
  • 1 – велике яйце, збити,
  • 1 – ч. ложка кунжутної олії,
  • 3 – ст. ложки рослинного масла,
  • 6 – стебел зеленої цибулі,
  • Соус-дип з оцтом.

Приготування страви:

1. Перемішати обидва борошна та сіль. Додати яйце, потім поступово влити 225 мл. води, помішуючи, щоб вийшло тісто без грудок. Додати кунжутну олію. Залишити на 30 хвилин.

2. Нагріти 1 ст. л. рослинної олії у сковороді діаметром 20 см. Всипати третину цибулі рівномірно, потім полити третиною тіста. Накрити кришкою та готувати 5-6 хвилин. Перевернути млинець, потім знову накрити і готувати ще 3 хвилини. Зняти кришку та готувати ще 2 хвилини. Перекласти на теплу тарілку і повторити з останнім тістом.

3. Порізати млинці на квадратики та подавати з соусом-дипом.

Смачного!