Млинці із зеленою цибулею
РЕЦЕПТ – Млинці із зеленою цибулею.
Млинці із зеленою цибулею, виходять особливо хрусткими та апетитними. Це тонкі, схожі на млинці, обсмажені на сковороді коржі з тонко нарізаною зеленою цибулею. Оригінальні, найсмачніші, для всієї родини.
Час приготування: 30 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
На 3-4 порції:
- 75 – грам звичайного борошна,
- 75 – грам рисового борошна,
- 1 – велике яйце, збити,
- 1 – ч. ложка кунжутної олії,
- 3 – ст. ложки рослинного масла,
- 6 – стебел зеленої цибулі,
- Соус-дип з оцтом.
Приготування страви:
1. Перемішати обидва борошна та сіль. Додати яйце, потім поступово влити 225 мл. води, помішуючи, щоб вийшло тісто без грудок. Додати кунжутну олію. Залишити на 30 хвилин.
2. Нагріти 1 ст. л. рослинної олії у сковороді діаметром 20 см. Всипати третину цибулі рівномірно, потім полити третиною тіста. Накрити кришкою та готувати 5-6 хвилин. Перевернути млинець, потім знову накрити і готувати ще 3 хвилини. Зняти кришку та готувати ще 2 хвилини. Перекласти на теплу тарілку і повторити з останнім тістом.
3. Порізати млинці на квадратики та подавати з соусом-дипом.
Смачного!
Leave a Reply