Сэндвич Пан-баньяРЕЦЕПТ – Сендвіч Пан-банья.

Такий великий сендвіч готується з буханця хліба, для начинки використовуються різні смаколики. Приготування смачних сендвічів в домашніх умовах дуже просто. Сендвічі можна готувати з різними булочками, такими як, булочки для хот-догів, багет, солодкі булочки і т.д. Білий хліб …

Час приготування: 20 хвилин, 3 порції.

Інгредієнти:

  • Здобна булочка – 3 шт.,
  • Майонезний соус “з часником” – 4 ст. л.,
  • Консервований тунець – 150 грам,
  • Зелень – 10 грам,
  • Болгарський перець – 1 шт.,
  • Синій лук – 1 шт.,
  • Куряче яйце – 2 шт.,
  • Масло – 10 мл.,
  • Сіль, перець – за смаком.

Рецепт страви:

Готуємо всі необхідні інгредієнти.

  1. Яйце варимо круто. Перець і цибулю нарізаємо соломкою.
  2. На розігріту сковороду наливаємо масло і обсмажуємо до напівготовності цибулю з перцем.
  3. Яйце подрібнюємо ножем. Додаємо 3 ложки майонезу і тунець.
  4. Змащуємо майонезом розрізані навпіл булочки і підсушуємо на сковороді.
  5. Складаємо сендвіч: на нижню частину булочки викладаємо цибулю і перець, потім – тунець з яйцем і зелень, накриваємо верхньою частиною булочки.

Приємного апетиту!