Сендвіч Пан-банья
РЕЦЕПТ – Сендвіч Пан-банья.
Такий великий сендвіч готується з буханця хліба, для начинки використовуються різні смаколики. Приготування смачних сендвічів в домашніх умовах дуже просто. Сендвічі можна готувати з різними булочками, такими як, булочки для хот-догів, багет, солодкі булочки і т.д. Білий хліб …
Час приготування: 20 хвилин, 3 порції.
Інгредієнти:
- Здобна булочка – 3 шт.,
- Майонезний соус “з часником” – 4 ст. л.,
- Консервований тунець – 150 грам,
- Зелень – 10 грам,
- Болгарський перець – 1 шт.,
- Синій лук – 1 шт.,
- Куряче яйце – 2 шт.,
- Масло – 10 мл.,
- Сіль, перець – за смаком.
Рецепт страви:
Готуємо всі необхідні інгредієнти.
- Яйце варимо круто. Перець і цибулю нарізаємо соломкою.
- На розігріту сковороду наливаємо масло і обсмажуємо до напівготовності цибулю з перцем.
- Яйце подрібнюємо ножем. Додаємо 3 ложки майонезу і тунець.
- Змащуємо майонезом розрізані навпіл булочки і підсушуємо на сковороді.
- Складаємо сендвіч: на нижню частину булочки викладаємо цибулю і перець, потім – тунець з яйцем і зелень, накриваємо верхньою частиною булочки.
Приємного апетиту!
Leave a Reply