Апельсиновый чайРЕЦЕПТ – Апельсиновий чай.

Апельсиновий чай – дуже пряний за смаком і буде відмінною заміною улюбленого напою під назвою глінтвейн. У цей чай не потрібно додавати алкоголь, і він навпаки підвищить ваш імунітет.

Час приготування: 5 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • Свіжий апельсиновий сік 100 мл;
  • Чорний чай 4 ч. л;
  • Вода 1 л;
  • Лимонний сік 50 мл;
  • Цукор 50 г;
  • Палички кориці 2 шт;
  • Мед за смаком;
  • Гвоздика 10 шт;
  • Цедра апельсина 1 шт.

Приготування страви:

1. Додайте в воду цукор, спеції і цедру, доведіть до кипіння і трохи прогрійте на маленькому вогні.

2. Додайте чай, зніміть з вогню і дайте деякий час заваритись чаю, потім процідіть.

3. Додайте апельсиновий і лимонний соки, мед.

4. Подавати можна як гарячим так і холодним з льодом.