Апельсиновий чай
РЕЦЕПТ – Апельсиновий чай.
Апельсиновий чай – дуже пряний за смаком і буде відмінною заміною улюбленого напою під назвою глінтвейн. У цей чай не потрібно додавати алкоголь, і він навпаки підвищить ваш імунітет.
Час приготування: 5 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
- Свіжий апельсиновий сік 100 мл;
- Чорний чай 4 ч. л;
- Вода 1 л;
- Лимонний сік 50 мл;
- Цукор 50 г;
- Палички кориці 2 шт;
- Мед за смаком;
- Гвоздика 10 шт;
- Цедра апельсина 1 шт.
Приготування страви:
1. Додайте в воду цукор, спеції і цедру, доведіть до кипіння і трохи прогрійте на маленькому вогні.
2. Додайте чай, зніміть з вогню і дайте деякий час заваритись чаю, потім процідіть.
3. Додайте апельсиновий і лимонний соки, мед.
4. Подавати можна як гарячим так і холодним з льодом.
Leave a Reply