Оранжевые оладушки с морковьюРЕЦЕПТ – Помаранчеві оладки з морквою.

Морквяні оладки виходять красивого помаранчевого кольору. Діти їдять їх із задоволенням. Вони виходять дуже позитивні – оранжеві-оранжеві, а ще в них така корисна дітям морква. Пишні оладки з легким морквяним присмаком і насиченим помаранчевим кольором.

Час приготування: 35 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти: 

  • Сметана 15% – до смаку,
  • Сир 2,5% – 1 склянка,
  • Морква – 500 гр.,
  • Борошно пшеничне – ½ склянки,
  • Яйце куряче – 2 шт.,
  • Сіль – ½ ч. л.,
  • Цукор – 1 ст. л.,
  • Олія – 5 ст. л.

Приготування страви:

1. Очистіть моркву, натріть на тертці, змішайте з яйцями, цукром і сіллю.

2. Додайте в отриману масу борошно, закваску і замісіть густе тісто.

3. У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладайте невеликими порціями тісто. Обсмажуйте оладки з обох боків.

4. Морковні оладки подавати обов’язково зі сметанкою.