ЦибуляникиРЕЦЕПТ – Цибуляники.

Цибуляники – це простий та бюджетний рецепт. Зазвичай цибуляники смажать у сковороді на олії, але можна їх також, попередньо обсмаживши, полити томатним або томатно-сметанним соусом і запекти в духовці або довести до готовності на плиті у каструлі.

Час приготування: 35 хвилин на 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • Цибуля почищена 500 г;
  • Яйця 2 шт;
  • Борошно 120 г;
  • Сіль 1,5 ч. л;
  • Цукор 1 ч. л;
  • Мелений чорний перець 1/2 ч. л;
  • Сода 0,5 ч. л;
  • Олія для смаження.

Приготування страви:

1. Цибулю нарізати маленькими кубиками та перекласти у миску.

2. Додати до цибулі сіль, перець та цукор. Перемішати і залишити на 15-20 хвилин, щоб вона пустила сік.

3. Потім додати яйця та гашену оцтом соду. Гарно перемішати.

4. Поступово вводити в отриману масу борошно. Тісто повинно бути як на оладки.

5. Смажити цибуляники на олії з обох боків до золотавої скоринки. Готувати необхідно на повільному вогні.

Важливо: під час готування необхідно, щоб цибуля гарно просмажилася. Тільки так страва вийде смачною та апетитною.