Вівсяне печиво з ізюмом
РЕЦЕПТ – Вівсяне печиво з ізюмом.
Вівсяне печиво багате на вітаміни групи В, вітамін краси і провітамін А, а також нікотинову кислоту. Крім того ці ласощі містять масу амінокислот, близьких за складом до м’язових білків, і велику групу корисних мінералів: калій, фосфор, магній, селен, марганець та багато інших.
Час приготування: 25 хвилин для 4-х людей.
Інгредієнти:
- Пластівці вівсяні – 300 г.,
- Кефір 1% – 300 мл.,
- Ізюм – 40 г.,
- Мед – 3 ст. л.,
- Кориця – за смаком.
Приготування страви:
1. Замочуємо пластівці в кефірі на 40 хвилин, ізюм в окропі.
2. Через 40 хвилин змішуємо всі інгредієнти. Викладаємо на лист з папером для випічки.
3. Випікаємо 30 хвилин при 180-200°С. За бажанням можна додати будь-які сухофрукти. Замість кефіру можна використовувати гарячу воду.
Смачного!
Leave a Reply