Горіхові батончики
РЕЦЕПТ – Горіхові батончики.
Шоколадно-горіхові батончики — це відмінний перекус, який зручно взяти із собою. Крім того, такі батончики — корисна альтернатива печиву з великою кількістю борошна та цукру.
Час приготування: 30 хвилин.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 штука,
- Цукор – 100 грам,
- Какао-порошок – 20 грам,
- Сухе молоко – 15 грам,
- Ваніль – 1/8 ч. ложка,
- Сіль – 1/2 ч. ложка,
- Арахіс смажений – 200-250 грам.
Приготування страви:
1. Збийте яйце з цукром, сіллю та ваніллю до отримання білої однорідної маси.
2. Додайте до інгредієнтів какао та сухе молоко та замісіть однорідне рідке тісто.
3. З’єднайте тісто і подрібнений арахіс або будь-який інший горіх.
4. Викладіть невеликі батончики на лист, вистелений пергаментним папером.
5. Випікайте десерт попередньо розігрітим до 150 градусів протягом 20-25 хвилин.
6. Після остигання шоколадно-горіхові батончики будуть готові до вживання.
Leave a Reply