Горіхові батончикиРЕЦЕПТ – Горіхові батончики.

Шоколадно-горіхові батончики — це відмінний перекус, який зручно взяти із собою. Крім того, такі батончики — корисна альтернатива печиву з великою кількістю борошна та цукру.

Час приготування: 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • яйце 1 шт;
  • цукор 100 гр;
  • какао-порошок 20 гр;
  • сухе молоко 15 гр;
  • ваніль 1/8 ч.л;
  • сіль 1/2 ч.л.
  • арахіс смажений 200-250 гр.

Приготування страви:

1. Збийте яйце з цукром, сіллю та ваніллю до отримання білої однорідної маси.

2. Додайте до інгредієнтів какао та сухе молоко та замісіть однорідне рідке тісто.

3. З’єднайте тісто і подрібнений арахіс або будь-який інший горіх.

4. Викладіть невеликі батончики на лист, вистелений пергаментним папером.

5. Випікайте десерт попередньо розігрітим до 150 градусів протягом 20-25 хвилин.

6. Після остигання шоколадно-горіхові батончики будуть готові до вживання.