Горіхові батончикиРЕЦЕПТ – Горіхові батончики.

Шоколадно-горіхові батончики — це відмінний перекус, який зручно взяти із собою. Крім того, такі батончики — корисна альтернатива печиву з великою кількістю борошна та цукру.

Час приготування: 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука,
  • Цукор – 100 грам,
  • Какао-порошок – 20 грам,
  • Сухе молоко – 15 грам,
  • Ваніль – 1/8 ч. ложка,
  • Сіль – 1/2 ч. ложка,
  • Арахіс смажений – 200-250 грам.

Приготування страви:

1. Збийте яйце з цукром, сіллю та ваніллю до отримання білої однорідної маси.

2. Додайте до інгредієнтів какао та сухе молоко та замісіть однорідне рідке тісто.

3. З’єднайте тісто і подрібнений арахіс або будь-який інший горіх.

4. Викладіть невеликі батончики на лист, вистелений пергаментним папером.

5. Випікайте десерт попередньо розігрітим до 150 градусів протягом 20-25 хвилин.

6. Після остигання шоколадно-горіхові батончики будуть готові до вживання.