Безалкогольний глінтвейн
РЕЦЕПТ – Безалкогольний глінтвейн.
Ароматний і терпкий Глінтвейн легко приготувати і без червоного вина. Безалкогольним напоєм зможуть насолодитися і дорослі, і діти.
Час приготування: 10 хвилин.
Знадобиться:
- 1 літр вишневого соку,
- 3 столові ложки ягідного сиропу,
- 3 столові ложки меду,
- 3-4 часточки апельсина,
- 3-4 часточки лимона,
- Паличка кориці,
- 3 бутони гвоздики,
- Бадьян.
Приготування страви:
1. Налийте сік та сироп у каструлю, поставте на маленький вогонь. Напій не повинен закипіти.
2. Поки він нагрівається, покладіть спеції. Додайте часточки фруктів. Буде краще, якщо ви очистите їх від зовнішніх плівок для того, щоб до глінтвейну потрапила тільки м’якоть.
3. Прогрійте напій зі спеціями. Коли він стане гарячим та ароматним, зніміть із плити.
4. Перед подачею додайте в глінтвейн мед.
Leave a Reply