Грибний суп з чорносливом
РЕЦЕПТ – Грибний суп з чорносливом.
Простий, але надзвичайно смачний та ароматний грибний суп, зроблений із чорносливом та грибами. Через незвичайне поєднання інгредієнтів виходить вишуканий смак. З’їдається дуже швидко і всі просять добавки, так що не полінуйтеся приготувати його вдома.
Час приготування: 90 хвилин на 4-х осіб.
Вам знадобиться:
- 50 г. сухих грибів,
- 2-3 літри води,
- 200 г. капусти,
- 1 корінь селери,
- 1 морква,
- 2 цибулини,
- 1 помідор,
- 200 г. чорносливу,
- 1 ст. л. цукру,
- 2 великих картоплини для чіпсів.
Приготування страви:
1. Звари грибний бульйон. Моркву, селеру і 1 цибулину наріж соломкою, поклади в каструлю, додай помідори, цукор і трохи бульйону, накрий кришкою і туши. Під час тушіння овочі перемішати і за потребою додати трохи бульйону, щоб вони не пригоріли.
2. Через 15-20 хв додай капусту, нарізану соломкою, все перемішати і тушити 20 хв. Чорнослив промий і поклади в овочі, коли вони будуть готові. Потім залий все грибним бульйоном і вари 30 хв.
3. Картоплю наріж кружечками і обсуши їх серветкою. Підсмаж чіпси в розпеченому маслі з обох сторін. Окремо обсмажити до золотистого кольору нарізану кільцями цибулю. Розлий суп по тарілках і прикрась їх чіпсами і смаженою цибулею.
Leave a Reply