Міні-піца з кукурудзою
РЕЦЕПТ – Міні-піца з кукурудзою.
Смачна міні-піца із тіста в духовці з вареною шинкою та кукурудзою, чудове рішення для перекусу вдома або на природі. Цікава ідея для дитячого свята.
Час приготування: 45 хвилин для 5-х людей • 320 ккал.
Вам знадобиться:
Для начинки:
- 1-2 цибулини,
- 2 яйця,
- 100 г. вареної шинки,
- 80 г. твердого сиру,
- 1 помідор,
- 150 г. кукурудзи,
- 2 ст. л. кетчупу,
- 50 г. майонезу,
- Масло для запікання.
Для тіста:
- 2 склянки борошна,
- 0,5 склянки сироватки,
- 4 ст. л. рослинного масла,
- 0,5 ст. л. цукру,
- 0,5 ч. л. солі,
- 25 г. свіжих дріжджів.
Приготування страви:
1. Замісити тісто. Сироватку і масло вилити в миску, трохи нагріти, додати цукор, сіль, дріжджі, все перемішати, всипати просіяне борошно і замісити тісто. Поставити в тепло на 30 хв.
2. Приготувати начинку. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в маслі. Яйця відварити круто, очистити і нарізати невеликими кубиками. Шинку і помідор теж нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на середній тертці. Кукурудзу викласти на сито.
3. Сформувати з тіста 5-6 кульок, зробити з них тонкі коржі, кожну змастити кетчупом, потім викласти на коржі начинку.
4. Зверху полити майонезом і посипати тертим сиром. Викласти підготовлені міні-піци на деко і випікати в попередньо розігрітій до 180-200 ° С духовці 25 хв.
Leave a Reply