Мини-пицца с кукурузойРЕЦЕПТ – Міні-піца з кукурудзою.

Смачна міні-піца із тіста в духовці з вареною шинкою та кукурудзою, чудове рішення для перекусу вдома або на природі. Цікава ідея для дитячого свята.

Час приготування: 45 хвилин для 5-х людей • 320 ккал.

Вам знадобиться:

Для начинки:

  • 1-2 цибулини,
  • 2 яйця,
  • 100 г. вареної шинки,
  • 80 г. твердого сиру,
  • 1 помідор,
  • 150 г. кукурудзи,
  • 2 ст. л. кетчупу,
  • 50 г. майонезу,
  • масло для запікання.

Для тіста:

  • 2 склянки борошна,
  • 0,5 склянки сироватки,
  • 4 ст. л. рослинного масла,
  • 0,5 ст. л. цукру,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 25 г. свіжих дріжджів.

Приготування страви:

1. Замісити тісто. Сироватку і масло вилити в миску, трохи нагріти, додати цукор, сіль, дріжджі, все перемішати, всипати просіяне борошно і замісити тісто. Поставити в тепло на 30 хв.

2. Приготувати начинку. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в маслі. Яйця відварити круто, очистити і нарізати невеликими кубиками. Шинку і помідор теж нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на середній тертці. Кукурудзу викласти на сито.

3. Сформувати з тіста 5-6 кульок, зробити з них тонкі коржі, кожну змастити кетчупом, потім викласти на коржі начинку.

4. Зверху полити майонезом і посипати тертим сиром. Викласти підготовлені міні-піци на деко і випікати в попередньо розігрітій до 180-200 ° С духовці 25 хв.