Міні-піца з кукурудзою
На 5 персон • Приготування: 45 хв. • 320 ккал.
Вам знадобиться:
Для начинки:
– 1-2 цибулини
– 2 яйця
– 100 г вареної шинки
– 80 г твердого сиру
– 1 помідор
– 150 г кукурудзи
– 2 ст. л. кетчупу
– 50 г майонезу
– масло для запікання
Для тіста:
– 2 склянки борошна
– 0,5 склянки сироватки
– 4 ст. л. рослинного масла
– 0,5 ст. л. цукру
– 0,5 ч. л. солі
– 25 г свіжих дріжджів
Приготування:
1. Замісити тісто. Сироватку і масло вилити в миску, трохи нагріти, додати цукор, сіль, дріжджі, все перемішати, всипати просіяне борошно і замісити тісто. Поставити в тепло на 30 хв.
2. Приготувати начинку. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в маслі. Яйця відварити круто, очистити і нарізати невеликими кубиками. Шинку і помідор теж нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на середній тертці. Кукурудзу викласти на сито.
3. Сформувати з тіста 5-6 кульок, зробити з них тонкі коржі, кожну змастити кетчупом, потім викласти на коржі начинку.
4. Зверху полити майонезом і посипати тертим сиром. Викласти підготовлені міні-піци на деко і випікати в попередньо розігрітій до 180-200 ° С духовці 25 хв.
Leave a Reply