Мини-пицца с кукурузойНа 5 персон • Приготування: 45 хв. • 320 ккал.

Вам знадобиться:

Для начинки:

– 1-2 цибулини

– 2 яйця

– 100 г вареної шинки

– 80 г твердого сиру

– 1 помідор

– 150 г кукурудзи

– 2 ст. л. кетчупу

– 50 г майонезу

– масло для запікання

Для тіста:

– 2 склянки борошна

– 0,5 склянки сироватки

– 4 ст. л. рослинного масла

– 0,5 ст. л. цукру

– 0,5 ч. л. солі

– 25 г свіжих дріжджів

Приготування:

1. Замісити тісто. Сироватку і масло вилити в миску, трохи нагріти, додати цукор, сіль, дріжджі, все перемішати, всипати просіяне борошно і замісити тісто. Поставити в тепло на 30 хв.

2. Приготувати начинку. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в маслі. Яйця відварити круто, очистити і нарізати невеликими кубиками. Шинку і помідор теж нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на середній тертці. Кукурудзу викласти на сито.

3. Сформувати з тіста 5-6 кульок, зробити з них тонкі коржі, кожну змастити кетчупом, потім викласти на коржі начинку.

4. Зверху полити майонезом і посипати тертим сиром. Викласти підготовлені міні-піци на деко і випікати в попередньо розігрітій до 180-200 ° С духовці 25 хв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.