Каша пшенная с тыквой на молокеРЕЦЕПТ – Каша пшоняна з гарбузом на молоці.

Пшоняна каша з гарбузом – популярна страва. Смачна і корисна страва зарядить енергією і надовго позбавить почуття голоду. Приготуйте за простим рецептом кашу з гарбузом на молоці, яка буде доречна на сніданок, обід та вечерю. Зараз – саме сезон гарбуза!

Час приготування: 70 хвилин для двох осіб.

Інгредієнти:

  • Морська сіль – 1 чайна ложка,
  • Гарбуз – 1 кілограм,
  • Цукор коричневий – 4 чайні ложки,
  • Пшоно – 1 склянка,
  • Масло вершкове 82% – 50 грамів,
  • Молоко – 3 склянки.

Приготування страви:

1. Пшоно ретельно промити теплою водою, 2-3 рази.

2. Гарбуз нарізати кубиками. У каструлі довести молоко до кипіння, посолити. Всипати гарбуз. Знову довести до кипіння. Всипати крупу, зменшити вогонь та варити під кришкою 25 хв.

3. Розкласти кашу в горщики, посипати коричневим цукром (приблизно 1 ч. л. на горщик, регулюйте на свій смак). Покласти зверху кубики вершкового масла|мастила| 82%. Втомити в духовку при температурі 150 град. 25 хв.

Смачного!