Мясной рулет с перепелиными яйцамиРЕЦЕПТ – М’ясний рулет із перепелиними яйцями.

М’ясний рулет із перепелиними яйцями – дуже смачно, дуже просто, з оригінальним оформленням! М’ясний рулет з фаршу в духовці з цілим яйцем у центрі виглядає дуже ефектно в розрізі і доречний на святковому столі.

Час приготування: 1 год 30 хв.

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш 1 кг;
  • Декілька скибочок білого хліба 250 г;
  • Молоко 0,5л;
  • Яйце (білок) 2 шт;
  • Перепелине яйце 20 шт;
  • Петрушка 1 пучок;
  • 1 велика цибулина;
  • Невелика морква 1 шт;
  • Часник 2 зубчики;
  • Олія 4 ст. л;
  • Філе куряче 2 шт;
  • Сіль, свіжомелений чорний перець.

Приготування страви:

1. М’ясний фарш викласти у велику миску. Хліб розламати на невеликі шматочки та розмочити у молоці. Злегка віджати і додати у фарш.

2. Білки збити та обережно перемішуючи, ввести у фарш.

3. Перепелині яйця зварити круто, обдати холодною водою і очистити від шкаралупи.

4. Зелень вимити, обсушити та дрібно нарізати. Цибулю, моркву та часник очистити та подрібнити. Розігріти у сковороді 2 ст. л. рослинної олії та обсмажити овочі.

5. Додати овочі разом з маслом у фарш. Посолити, поперчити. Додати зелень та перемішати легкими рухами.

6. Куряче філе розрізати на тонкі пластини. Лист фольги розміром з лист злегка змастити олією. Викласти на нього у вигляді прямокутника пластини філе так, щоб вони злегка заходили додин на одного.

7. По центру покласти фарш і надати йому форму “колоди”.

8. На фарш помістити яйця перепелині, розподіляючи їх рівномірно. Втиснути їх у фарш і розрівняти поверхню.

9. Накрити рулет вільними кінцями курячого філе, змастити маслом, що залишилося, і загорнути у фольгу.

10. Ставимо в розігріту до 200 ° С духовку на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності зняти верхній шар фольги, щоб рулет підрум’янився.