М’ясна лавка: прайс цін на свиняче м’ясо та сало у Харківській областіЦіни на м’ясо та м’ясопродукти, які складають основу раціону українців, стабілізувалися.

Кровопролитна війна, з якою прийшли в нашу країну рашисти, обтяжує життя кожного українця. Багатьох з нас нас лякають ворожі обстріли, постійна напруженість та невизначеність що ж буде далі.

Прайс цін на розібрану свинину по “запчастям”.

Ціни на м’ясо в березні 2024: Залізничний ринок у місті Ізюмі Харківської області

Станом на 20 березня 2024 року, середня вартість свинячого м’яса та сала така:

  • Чверть – 130 грн/кг,
  • Ошийок – 210 грн/кг,
  • Балик – 210 грн/кг,
  • М’якиш – 190 грн/кг,
  • Вирізка – 220 грн/кг,
  • Ребра – 140 грн/кг,
  • Підчеревина – 150-200 грн/кг,
  • Сало (бок) – 150 грн/кг,
  • Сало (спина) – 130 грн/кг,
  • Сало (середнє) – 100 грн/кг,
  • Сало (тонке) – 70 грн/кг,
  • Печінка – 100 грн/кг,
  • Лівер – 70 грн/кг,
  • Голова – 35 грн/кг,
  • Рулька – 70 грн/кг,
  • Кістки – 35-45 грн/кг,
  • Ратички – 20 грн/шт
  • Жир – 35 грн/кг.

Ціни на м’ясо та м’ясні продукти на поличках магазинів та супермаркетів можуть відрізнятися в средньому на 5-10 гривень як в більшу так і меньшу сторону.