Мясные голубцы

На 12 осіб• Приготування: 90 хв. • 344 ккал.

Вам знадобиться:

– 2 кг білокачанної капусти

– 300 г яловичого фаршу

– 300 г курячого фаршу

– 400 г свинячого фаршу

– 4 цибулини

– рослинна олія

– 1 ст. рису

– сіль

– перець чорний мелений

– 200 г помідорів

– 4 моркви

– 200 г сметани

– 100 г томатної пасти

– 50 г листя зеленої цибулі

– 50 г гострого перцю

Приготування страви:

1. Відділити листя капусти від качана і відвари їх в підсоленій воді 2-3 хв. Рис промий у холодній воді і відвари до напівготовності.

2. Змішай рис з трьома видами фаршу.

3. Моркву натри на крупній тертці, цибулю наріж кубиками, помідори – скибочками. Спассеруйте цибулю і моркву окремо на рослинному маслі. Додай половину моркви, помідорів і весь лук в фарш. Посолити і поперчити, добре перемішати.

4. У капустяних листів зріж потовщення біля основи.

5. 2-3 ст. л. начинки виклади на лист, утрамбуй і загорни, підігнувши краї листа, щоб начинка не випадала. Зав’яжи кожен голубець листям лука, прив’язавши гострий перчик.

6. На дно казана або гусятниці налий рослинну олію. Виклади голубці в посуд.

7. Решту моркви і помідорів змішайте з томатною пастою і сметаною. Залийте сумішшю голубці і часткою окропу, щоб рідина повністю покривала голубці.

8. Запікай при 180 ° С 40-50 хв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.