М’ясо та сало від селян – ціна свіжини в Харківській області
Ціни на м’ясо – це, як правило, основне, що турбує більшість українських покупців продуктів.
Які ціни на м’ясо в Ізюмському районі.
Треба зазначити, що ціни у липні наразі стабільні та не ростуть вже з середини червня. Традиційно найдоступнішою є курятина – за нею йдуть свинина, яловичина.
Новий тренд – це запис на купівлю свинини на конкретну дату (під забій тварини) та замовлення “свіжини” на конкретну суму.
Вартість “свіжини” вже прорахована на середину липня – Ціна сала “підчерево” – 120 грн./кг. Сало зі спини – 100 гривень.
М’ясо без кістки – 175 гривень за 1 кілограм. Кілограм свинної голови пропонують купити по 35 гривень.
Якщо порівнювати ціни в різних магазинах міста Ізюма, – там ціна на куряче філе становить 159 грн за кілограм, свинину – від 179 грн (в залежності від частини), яловичину – від 189 грн.
Дещо дорожче – купувати м’ясо в мережах супермаркетів. Вивчаючі ціни на вагове та фасоване м’ясо, можно зазначити, що вагове десь на 10-15 грн за кілограм дорожче, ніж в м’ясних магазинах (треба сказати, що ціни зрівнюються, коли в супермаркеті є акція на деяку позицію). А фасоване від різних відомих торгівельних марок – дорожче на 20-30 грн за кг.
Leave a Reply