Печеночный салат со свеклойРЕЦЕПТ – Печінковий салат із буряком.

Печінковий салат з буряком простий, але продукти добре поєднуються, ситна страва і відмінно підходить для святкового столу. Смачний салат із найпростіших продуктів. Дуже ароматний, ситний та яскравий печінковий салат неодмінно підкорить Вас та Ваших гостей.

Час приготування: 25 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • 100 г. вареної яловичої печінки,
  • 1 варений буряк – 95 г.,
  • 1 цибулина,
  • 1 зубчик часнику,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • сіль за смаком.

Приготування страви:

1. Цибулю нарізати тонкими кільцями, обсмажити на олії і остудити.

2. Печінку порізати тоненькою соломкою.

3. Буряк натерти на великій тертці.

4. Часник продавити через прес і змішати з майонезом. За бажання масу підсолити (не більше 1/3 год ложки солі).

5. На тарілку викласти печінку, половину майонезу, потім викласти буряки та другу половину майонезу.

6. Зверху покласти обсмажені кільця цибулі.