Печеночный паштет

На 4 персони • Приготування: 20 хв. • 317 ккал.

Вам знадобиться:

– печінка куряча 200 г

– масло вершкове 90-100 г

– коньяк 50 мл

– цибуля 1 шт.

– чебрець 1 щіпка

Приготування:

1. Цибулю нарізати півкільцями. Менше не має сенсу, тому що в блендері все одно потім все подрібниться.

2. У сковорідці розтопити половину вершкового масла – на ньому треба обсмажити до напівпрозорості цибулю.

3. Курячу печінку розрізати на дві частини і перекласти в сковорідку до цибулі. Готувати зовсім недовго, протягом 5 хвилин, регулярно перевертаючи. На цьому етапі можна посолити, поперчити і посипати чебрецем. Дуже важливо не пересушити печінку.

4. Додати в сковорідку коньяк і дати йому випаруватися.

5. Після цього плиту можна вимкнути. Перекласти печінку в пластиковий стакан і перебити блендером до однорідного стану. Додати масло, що залишилося і ще раз перебити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.