Печінковий паштет
На 4 персони • Приготування: 20 хв. • 317 ккал.
Вам знадобиться:
– печінка куряча 200 г
– масло вершкове 90-100 г
– коньяк 50 мл
– цибуля 1 шт.
– чебрець 1 щіпка
Приготування:
1. Цибулю нарізати півкільцями. Менше не має сенсу, тому що в блендері все одно потім все подрібниться.
2. У сковорідці розтопити половину вершкового масла – на ньому треба обсмажити до напівпрозорості цибулю.
3. Курячу печінку розрізати на дві частини і перекласти в сковорідку до цибулі. Готувати зовсім недовго, протягом 5 хвилин, регулярно перевертаючи. На цьому етапі можна посолити, поперчити і посипати чебрецем. Дуже важливо не пересушити печінку.
4. Додати в сковорідку коньяк і дати йому випаруватися.
5. Після цього плиту можна вимкнути. Перекласти печінку в пластиковий стакан і перебити блендером до однорідного стану. Додати масло, що залишилося і ще раз перебити.
Leave a Reply