Солодкий пиріг з гарбуза
Американський пиріг за 90 хвилин у вас на столі.
Рецепт страви:
- Візьміть велику миску. Просійте в неї борошно і посоліть.
- Додайте розм’якшене масло і перетріть масу між долонями. Після, додайте злегка збите яйце. Замісити тісто.
- Скачайте тісто в кулю. Оберніть його плівкою і відправте в холодильник на півгодини.
- Очистіть гарбуз і видаліть насіння. Наріжте м’якоть невеликими кубиками.
- Тушкуйте гарбуз до готовності на сковороді, заливши водою. Рідина повинна повністю випаруватися.
- Подрібніть за допомогою блендера м’якоть до стану однорідної маси.
- Дістаньте тісто і розкачайте його. Викладіть в круглу низьку форму.
- Наколіть тісто виделкою і випікайте 12 хвилин при 190 °C.
- Поки основа випікається, збийте гарбузове пюре з 2 яйцями, цукром, вершками, ваніліном, корицею та сіллю.
- Потім влийте масу в форму з тестом.
- Поставте пиріг в духову шафу ще на 45 хвилин при 180 °C.
- Зачекайте, поки десерт охолоне, і можете пригощати їм своїх близьких. Зверху можна прикрасити пиріг горішками або присипати цукровою пудрою.
Продукти харчування:
- Сіль – за смаком
- Ванілін – за смаком
- Кориця – за смаком
- Вершки жирні-200 мл
- Цукор-200 г
- Гарбуз-900 г
- Яйця курячі – 3 шт.
- Масло вершкове-250 г
- Пшеничне борошно-400 г
Харчова цінність в 100 г:
Калорійність-246,76 Ккал
- білки-3,58 г
- жири – 14,27 г
- вуглеводи – 27,3 г
Leave a Reply