Солодкий пиріг з гарбуза
Американський пиріг за 90 хвилин у вас на столі.
Рецепт страви:
- Візьміть велику миску. Просійте в неї борошно і посоліть.
- Додайте розм’якшене масло і перетріть масу між долонями. Після, додайте злегка збите яйце. Замісити тісто.
- Скачайте тісто в кулю. Оберніть його плівкою і відправте в холодильник на півгодини.
- Очистіть гарбуз і видаліть насіння. Наріжте м’якоть невеликими кубиками.
- Тушкуйте гарбуз до готовності на сковороді, заливши водою. Рідина повинна повністю випаруватися.
- Подрібніть за допомогою блендера м’якоть до стану однорідної маси.
- Дістаньте тісто і розкачайте його. Викладіть в круглу низьку форму.
- Наколіть тісто виделкою і випікайте 12 хвилин при 190 °C.
- Поки основа випікається, збийте гарбузове пюре з 2 яйцями, цукром, вершками, ваніліном, корицею та сіллю.
- Потім влийте масу в форму з тестом.
- Поставте пиріг в духову шафу ще на 45 хвилин при 180 °C.
- Зачекайте, поки десерт охолоне, і можете пригощати їм своїх близьких. Зверху можна прикрасити пиріг горішками або присипати цукровою пудрою.
Продукти харчування:
- Сіль – за смаком,
- Ванілін – за смаком,
- Кориця – за смаком,
- Вершки жирні-200 мл.,
- Цукор – 200 г.,
- Гарбуз – 900 г.,
- Яйця курячі – 3 шт.,
- Масло вершкове – 250 г.,
- Пшеничне борошно – 400 г.
Харчова цінність в 100 г:
Калорійність – 246,76 Ккал
- білки – 3,58 г.,
- жири – 14,27 г.,
- вуглеводи – 27,3 г.
Leave a Reply