Каша з сочевиці в горщику
РЕЦЕПТ – Каша з сочевиці в горщику.
Каша із чечевиці, приготовлена в горщику – це смачний і корисний гарнір, подати його можна як до м’яса або як самостійну страву. Незвичайне поєднання знайомих продуктів, це чудова страва для всієї родини.
Час приготування: 55 хвилин для 4-х людей.
Інгредієнти:
- Яловичина – 300 г.,
- Сочевиця – 0.5 склянки,
- Цибуля – 2 шт.,
- Морква – 2 шт.
- Сіль, перець, спеції за смаком,
- Горциця – 1.5 ч. л.,
- Масло – 1.5 ст. л.
Приготування страви:
1. Відбити яловичину, порізану соломкою. Змастити її гірчицею.
2. Покласти на дно горщиків масло.
3. До яловичини додати одну нарізану цибулину.
4. Туди ж додати одну моркву, нарізану соломкою.
5. Додати спеції та сіль, перемішати і викласти в горщики.
6. Сочевицю попередньо замочити проти ночі.
7. Додати цибулю і моркву, що залишилися, і викласти на м’ясо. Суміш із сочевицею лише посолити, залишити без приправ. Краще потім подати соус.
8. Поставити в холодну духовку на 1,5 години, виставивши температуру на 180 градусів.
Leave a Reply