Окорочка в томатно-чесночном соусе

РЕЦЕПТ – Стегенця в томатно-часниковому соусі.

Соковиті курячі стегенця в томатно-часниковому соусі, з часником та ароматними травами – смачна проста страва на кожен день. Це відмінний варіант гарячого для всієї родини, для тих, хто шукає смачну, ситну та просту у приготуванні страву.

Час приготування: 75 хв • 540 ккал. для 4-х осіб.

Вам знадобиться:

  • 4 курячі стегенця,
  • 8 зубчиків часнику,
  • 3 ст. л. томатної пасти,
  • 1/2 ст. води,
  • Сіль за смаком,
  • Спеції,
  • Зелень,
  • Олія за смаком.

Приготування страви:

1. Курячі стегенця ретельно вимий, обсуши і обсмаж на розігрітій олії до готовності. Спочатку жар на сильному вогні, щоб вийшла золотиста скоринка, а потім – на тихому.

2. Змішай з водою томатну пасту, сіль та спеції до смаку, щоб суміш стала однорідною. Залий стегенця і туші близько 10 хв, потім посип подрібненим часником і потуши ще 3-5 хв.

3.Подавай стегенця на розігрітих тарілках, прикрасивши зеленню та овочами до смаку.