Окорочка в томатно-чесночном соусе

Рецепт – Стегенця в томатно-часниковому соусі.

На 4 особи • Приготування: 75 хв • 540 ккал.

Вам знадобиться:

  • 4 курячі стегенця
  • 8 зубчиків часнику
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1/2 ст. води
  • сіль
  • спеції
  • зелень
  • олія за смаком

Приготування страви:

1. Курячі стегенця ретельно вимий, обсуши і обсмаж на розігрітій олії до готовності. Спочатку жар на сильному вогні, щоб вийшла золотиста скоринка, а потім – на тихому.

2. Змішай з водою томатну пасту, сіль та спеції до смаку, щоб суміш стала однорідною. Залий стегенця і туші близько 10 хв, потім посип подрібненим часником і потуши ще 3-5 хв.

3.Подавай стегенця на розігрітих тарілках, прикрасивши зеленню та овочами до смаку.