Стегенця в томатно-часниковому соусі
РЕЦЕПТ – Стегенця в томатно-часниковому соусі.
Соковиті курячі стегенця в томатно-часниковому соусі, з часником та ароматними травами – смачна проста страва на кожен день. Це відмінний варіант гарячого для всієї родини, для тих, хто шукає смачну, ситну та просту у приготуванні страву.
Час приготування: 75 хв • 540 ккал. для 4-х осіб.
Вам знадобиться:
- 4 курячі стегенця,
- 8 зубчиків часнику,
- 3 ст. л. томатної пасти,
- 1/2 ст. води,
- Сіль за смаком,
- Спеції,
- Зелень,
- Олія за смаком.
Приготування страви:
1. Курячі стегенця ретельно вимий, обсуши і обсмаж на розігрітій олії до готовності. Спочатку жар на сильному вогні, щоб вийшла золотиста скоринка, а потім – на тихому.
2. Змішай з водою томатну пасту, сіль та спеції до смаку, щоб суміш стала однорідною. Залий стегенця і туші близько 10 хв, потім посип подрібненим часником і потуши ще 3-5 хв.
3.Подавай стегенця на розігрітих тарілках, прикрасивши зеленню та овочами до смаку.
Leave a Reply