Лечо з болгарського перцю на зиму
РЕЦЕПТ – Лечо з болгарського перцю на зиму.
Лечо з болгарського перцю на зиму, перевірений роками. Серед всіх заготовок на зиму особливе місце займають заготовки з болгарського перцю. Вони не тільки смачні, але і дуже універсальні – підходять для приготування закусок, салатів, соусів або основних страв. Домашні страви.
Час приготування: 60 хвилин.
Інгредієнти:
- 1,2 кг. болгарського перцю,
- 1 кг. помідорів,
- 20 грам перцю чилі,
- 20 грам базиліка,
- 20 мл. соняшникової олії,
- 20 мл. оцту,
- 60 грам цукру,
- 5 грам солі,
- 10 грам часнику.
Приготування закрутки:
1. Наріж перець часточками, а помідори з чилі, часником і базиліком подрібни в блендері.
2. Залий перець помідорною масою і провари 10-15 хвилин після кипіння.
3. Додай цукор, сіль, олію і оцет, провари ще 5 хвилин, і закатай у стерілізовану посуду (банки).
Leave a Reply