Лаваш з яйцем – просто, швидко та смачно
Дуже смачна, але водночас проста і ситна закуска нашвидкуруч для всієї родини. З начинкою з варених яєць, сиром, виходять соковитими. Готуємо смачний Лаваш із яйцем і сиром у домашніх умовах. Один із простих та ситних сніданків. Альтернатива звичній яєчні.
Час приготування: 25 хвилин для 1-ї особи.
Інгредієнти:
- Лаваш – 1 штука,
- Яйця – 2-4 штуки,
- Сир сулугуні – 70 грам,
- Масло вершкове – 1 ст. ложка,
- Спеції – за смаком,
- Сіль – за смаком.
Приготування страви:
1. Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо ложку вершкового масла.
2. Застилаємо дно сковороди лавашем так, щоб він звисав по краях. Розбиваємо на лаваш яйця (скільки вам хочеться), солимо і перчимо їх, посипаємо тертим сиром. Акуратно загортаємо краї лаваша.
3. Смажимо його на повільному вогні пару хвилин, а коли він покриється рум’яною скоринкою, перевертаємо його за допомогою лопатки на інший бік. Знову посипаємо сиром лаваш, накриваємо сковороду кришкою і готуємо страву ще 3-4 хвилини.
4. Викладаємо готовий лаваш на тарілку, нарізаємо на шматочки та подаємо до столу зі свіжими овочами.
Leave a Reply