Лазанья с мясом

Час приготування: 120 хв. 420 ккал.

Вам знадобиться:

На 5 порцій:

– по 400 г яловичини та свинини

– 1 морква

– 1 цибуля ріпчаста

– 2 ст. л. рослинної олії

– 80 мл білого вина

– 150 г твердого сиру

– 4 помідори

– 1 зубчик часнику

– соус «Бешамель»

Приготування:

1. Цибулю наріж квадратиками, моркву потри на великій тертці, часник дрібно порубай. Обсмажити цибулю до прозорості на вершковому маслі, поклади часник, моркву, туши 6-7 хв. М’ясо пропусти через м’ясорубку. Фарш виклади в сковороду з овочами, туши на середньому вогні 8-10 хв. Додай вино і продовжуй гасити.

2. Помідори обдай окропом, очисти від шкірки. 2 помідори наріж шматочками і за допомогою блендера подрібни до однорідної маси. Томатне пюре додай до м’яса, перемішай. Туши до випаровування рідини, приправ сіллю за смаком.

3. На лист виклади 2 ст. л. соусу «Бешамель». Поклади листи лазаньї. Зверху-м’ясний фарш. Чергуйте листи лазаньї, соус і фарш. Верхній шар лазаньї посип тертим сиром і виклади порізаними кружальцями помідори. Запікайте 25-30 хв при температурі 200 °С до утворення рум’яної скоринки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.