Суп-лазаньяРЕЦЕПТ – Суп-лазанья.

Суп-лазанья — ідеальна перша страва для всієї сімʼї. Він поживний, смачний і дуже нагадує лазанью. Також має такий самий насичений смак. Замість свинячого фаршу для цього рецепту можна використовувати курячий фарш, індичку або яловичину.

Час приготування: 40 хвилин, 6 порцій.

Інгредієнти:

Приготування страви:

1. Подрібніть часник і цибулю. Томати наріжте кубиками і подрібніть петрушку.

2. Обсмажте фарш в великій каструлі для супу на середньому вогні. Посоліть і поперчіть.

3. Додайте нарізану цибулю і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане прозорою і м’якою, приблизно 5 хвилин.

4. Додайте в каструлю часник, орегано, базилік і перемішайте.

5. Готуйте ще 2 хвилини, потім додайте томатну пасту і готуйте поки вона не стане коричневою.

6. Додайте банку нарізаних кубиками помідорів, лавровий лист, воду або курячий бульйон. Посоліть та перерчіть за смаком.

7. Додайте макарони і варіть ще 20 хвилин.

8. Покладіть кілька черпаків супу у миску та посипте пармезаном, а потім прикрасьте свіжою петрушкою.