Суп ХарчоРЕЦЕПТ – Суп Харчо.

Цей суп Харчо відомий майже кожному з нас із дитинства. Покуштувавши його одного разу, дуже складно забути багатий на спеції гострий і пряний смак. У супі харчо досить багато інгредієнтів, але нехай Вас це не лякає: освоївши цей рецепт, Ви сміливо зможете повторити його багаторазово, кожен раз удосконалюючись.

Час приготування: 120 хвилин для 6-ти людей.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 174 г.,
  • Бульйон – 1050 г.,
  • Пропарений рис – 30 г.,
  • Картопля – 60 г.,
  • Сливи – 60 г.,
  • Томат — 45 г.,
  • Кетчуп “Лагідний” – 45 г.,
  • Цибуля – 36 г.,
  • Морква – 36 г.,
  • Соєвий соус – 15 г.,
  • Вершкове масло – 30 г.,
  • Лимон – 75 г.,
  • Запашний перець – 2 горошини,
  • Молота паприка – 3 г.,
  • Часник – 3 г.,
  • Перець чилі – 3 г.,
  • Чебрець – 2 г.,
  • Сіль, перець – за смаком,
  • Хмелі-сунелі – 6 г.,
  • Кінза.

Приготування страви:

1. Підготуйте усі необхідні інгредієнти.

2. Готуємо яловичий бульйон.

3. Моркву та цибулю натираємо на тертці та пасеруємо в маслі.

4. Варимо картоплю та рис у бульйоні до напівготовності.

5. Всі спеції перемелюються у ступці з часником та перцем чилі. Додаємо спеції, пасеровані овочі, кетчуп “Лагідний”, соєвий соус.

6. Томати та сливи очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо томати та сливи, даємо постояти 10-15 хв.

При подачі посипаємо рубаною зеленню.