Суп Харчо
РЕЦЕПТ – Суп Харчо.
Цей суп Харчо відомий майже кожному з нас із дитинства. Покуштувавши його одного разу, дуже складно забути багатий на спеції гострий і пряний смак. У супі харчо досить багато інгредієнтів, але нехай Вас це не лякає: освоївши цей рецепт, Ви сміливо зможете повторити його багаторазово, кожен раз удосконалюючись.
Час приготування: 120 хвилин для 6-ти людей.
Інгредієнти:
- Яловичина – 174 г.,
- Бульйон – 1050 г.,
- Пропарений рис – 30 г.,
- Картопля – 60 г.,
- Сливи – 60 г.,
- Томат — 45 г.,
- Кетчуп “Лагідний” – 45 г.,
- Цибуля – 36 г.,
- Морква – 36 г.,
- Соєвий соус – 15 г.,
- Вершкове масло – 30 г.,
- Лимон – 75 г.,
- Запашний перець – 2 горошини,
- Молота паприка – 3 г.,
- Часник – 3 г.,
- Перець чилі – 3 г.,
- Чебрець – 2 г.,
- Сіль, перець – за смаком,
- Хмелі-сунелі – 6 г.,
- Кінза.
Приготування страви:
1. Підготуйте усі необхідні інгредієнти.
2. Готуємо яловичий бульйон.
3. Моркву та цибулю натираємо на тертці та пасеруємо в маслі.
4. Варимо картоплю та рис у бульйоні до напівготовності.
5. Всі спеції перемелюються у ступці з часником та перцем чилі. Додаємо спеції, пасеровані овочі, кетчуп “Лагідний”, соєвий соус.
6. Томати та сливи очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками. Кладемо томати та сливи, даємо постояти 10-15 хв.
При подачі посипаємо рубаною зеленню.
Leave a Reply