Шашлычок

На 6 осіб • Приготування: 60 хв. • 186 ккал.

Вам знадобиться:

– 1,3 кг філе індички або курки

– 4 ст. л. оливкової олії

– 1 лимон

– 2 ст. л. оливок

– 3 зубки часнику

– сіль

– помідори

– солодкий перець

– зелень

Приготування:

1. Нарізати м’ясо шматочками. У блендері або ступці подрібнити часник із сіллю та оливками, влити олію та сік лимона, збити. Залити м’ясо соусом і залишити на 20 хвилин.

2. Нанизати м’ясо впереміш з овочами на шампури і запекти над вугіллям або в духовці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.