Соковиті мариновані стегна курочки
РЕЦЕПТ – Соковиті мариновані стегна курочки.
Вона виходить м’якою, соковитою, а скоринка – хрумкою і дуже смачною. Соковите м’ясо птиці чудово поєднується з соусом із сметани, томатної пасти або гірчиці. Адже приготовлена курочка з ароматними спеціями, виходить неймовірно соковитою і смачною.
Час приготування: 120 хвилин для 4-х людей.
Інгредієнти:
- Стегна курячі – 4 шт.,
- Олія оливкова – 100 г.,
- Помідори чері – 150 г.,
- Гриби лисички – 200 г.,
- Вино біле – 100 г.,
- Коньяк – 50 г.,
- Часник – 3 зубчики,
- Петрушка – 2 гілочки,
- Сіль, перець за смаком.
Приготування страви:
1. Курячі стегенця солимо, перчимо та відставляємо на 1 годину.
2. Потім обсмажуємо з грибами на середньому вогні до рум’яної скоринки протягом 10–12 хвилин.
3. Робимо інтенсивний вогонь та додаємо чері. Тепер наливаємо коньяк і підпалюємо його, щоб вигорів спирт. Далі додаємо вино і половину випарюємо. Приправляємо дрібно січеним часником і зеленю.
Подаємо.
Leave a Reply