РЕЦЕПТ - Соковиті мариновані стегна курочкиРЕЦЕПТ – Соковиті мариновані стегна курочки.

Вона виходить м’якою, соковитою, а скоринка – хрумкою і дуже смачною. Соковите м’ясо птиці чудово поєднується з соусом із сметани, томатної пасти або гірчиці.  Адже приготовлена курочка з ароматними спеціями, виходить неймовірно соковитою і смачною.

Час приготування: 120 хвилин для 4-х людей.

Інгредієнти:

  • Стегна курячі – 4 шт.,
  • Олія оливкова – 100 г.,
  • Помідори чері – 150 г.,
  • Гриби лисички – 200 г.,
  • Вино біле – 100 г.,
  • Коньяк – 50 г.,
  • Часник – 3 зубчики,
  • Петрушка – 2 гілочки,
  • Сіль, перець за смаком.

Приготування страви:

1. Курячі стегенця солимо, перчимо та відставляємо на 1 годину.

2. Потім обсмажуємо з грибами на середньому вогні до рум’яної скоринки протягом 10–12 хвилин.

3. Робимо інтенсивний вогонь та додаємо чері. Тепер наливаємо коньяк і підпалюємо його, щоб вигорів спирт. Далі додаємо вино і половину випарюємо. Приправляємо дрібно січеним часником і зеленю.

Подаємо.