Заливное из скумбрии

Час приготування: 60 хв. В одній порції 169 ккал.

Вам знадобиться:

На 4 порції:

– 1 кг філе скумбрії

– 1 пакетик желатину

– 2 лимона

– 3 ст. л. зеленого кропу

– 2 ст. л. зеленої цибулі

– 2 ст. л. оливкового масла

– сіль

– перець

Приготування:

1. Тонко наріж скумбрію уздовж. Виклади в форму, полий оливковою олією і запікати в духовці при температурі 180 ° С 10 хв. Вийми і охолодити. Розведи желатин за інструкцією, додай в бульйон лимону цедру, сіль, перець і зелень. Охолоджують, поки бульйон не почне густіти.

2. Налий тонкий шар желе на дно форми і дай йому застигнути. Додай  філе скумбрії і желе. Охолоди. Коли застигне, витягни з форми. Подавай зі сметаною, приправлену сіллю, свіжим огірком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.