Заливное из скумбрии

РЕЦЕПТ – Холодець зі скумбрії.

Холодець зі скумбрії – корисна, красива і дуже смачна страва. Її можна приготувати і до повсякденного, і до святкового столу. Прозорий холодець із скумбрії. Зовсім прості інгредієнти та трішки вільного часу – і гарна смачна страва у Вас на столі.

Час приготування: 60 хв. В одній порції 169 ккал.

Вам знадобиться:

На 4 порції:

  • 1 кг. філе скумбрії,
  • 1 пакетик желатину,
  • 2 лимона,
  • 3 ст. л. зеленого кропу,
  • 2 ст. л. зеленої цибулі,
  • 2 ст. л. оливкового масла,
  • Сіль за смаком,
  • Перець за смаком.

Приготування страви:

1. Тонко наріж скумбрію уздовж. Виклади в форму, полий оливковою олією і запікати в духовці при температурі 180 ° С 10 хв. Вийми і охолодити. Розведи желатин за інструкцією, додай в бульйон лимону цедру, сіль, перець і зелень. Охолоджують, поки бульйон не почне густіти.

2. Налий тонкий шар желе на дно форми і дай йому застигнути. Додай  філе скумбрії і желе. Охолоди. Коли застигне, витягни з форми. Подавай зі сметаною, приправлену сіллю, свіжим огірком.