Цікаве та незвичайне оздоблення фаршированих яєць до свят
Фаршировані яйця – універсальна ідея для закусок. Ними можна смакувати як перед основними стравами, так і у вигляді самостійного перекусу.
Святкове оздоблення фаршированих яєць.
Оздоблення фаршированих яєць — справа тонка. Завдяки креативному підходу Ви можете зробити так, щоб стравою насолоджувалися не лише дорослі, а й малеча. Ділимося з вами декількома ідеями, які гарантовано спрацюють на радість усім.
- Новорічні курчата. Зробіть із червоного перцю великі та маленькі трикутники. Перші будуть шапочками, а другі — носиками. Для очей можна використати оливки. Для оздоблення шапочки та створення бороди Санти скористуйтеся майонезом. Тільки подбайте попередньо, щоб кількість жовтка в начинці не перебільшувала. Як варіант, можна додати до нього сиру. Це важливо для створення образу курчат.
- Мишенята. Щоб зробити вушка, наріжте огірки на дрібні кружальця. Вставте їх у попередньо зроблені по два надрізи в яйцях. Очима можуть стати горішки, вусами — маленькі гілочки петрушки або кропу, родзинка може стати носом, а хвостик редису може стати хвостом для миші.
- Грибочки. Очистіть від м’якоті половинки помідорів. Одягніть їх, як капелюшки, на фаршировані яйця. Додайте зверху майонезом білі цятки. Якщо мухоморна прикраса Вам не до душі, можете оформити страву у вигляді білого грибочка. Для цього потрібно зрізати верхню частину білка та проварити її в міцному відварі чайної заварки задля забарвлення в коричневий колір. Одягніть їх, як капелюшки, на фаршировані яйця.
Leave a Reply