Горячие бутерброды с яйцом, ветчиной и сыром

РЕЦЕПТ – Гарячі бутерброди з яйцем, шинкою та сиром (на сковороді).

Гарячі бутерброди – це завжди виграшний варіант для сніданку, особливо якщо в сім’ї є діти. Адже це майже міні-піца, яку усі люблять. Для бутербродів можна використовувати все, що є у вас в холодильнику.

Зі зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 сендвіча.

Інгредієнти:

  • Батон або білий хліб – 160 г. (6 шматочків),
  • Яйця – 3 шт.,
  • Шинка – 160 г.,
  • Сир твердий – 120 г.,
  • Олія – 15 мл.,
  • Сіль – за смаком.

Приготування страви:

1. Шинку та сир нарізаємо тонкими пластинками по 1-2 шт. на бутерброд.

2. Яйце розбиваємо в миску, підсолюємо та збиваємо до однорідності.

3. У сковороді розігріваємо олію, виливаємо яйце на сковороду.

4. Відразу кладемо в яєчну суміш дві скибочки батона плоскою стороною шматків один до одного. Яйце повинно схопитися і трохи обсмажити протягом приблизно 1 хвилини.

5. Потім перевертаємо яєчний млинець із двома шматочками хліба. Відразу кладемо на один шматочок хліба 1-2 скибочки шинки. На шинку зверху викладаємо 1-2 платівки сиру.

6. Складаємо за допомогою лопатки бутерброд начинкою всередину. Накриваємо сковороду кришкою і підсмажуємо бутерброд близько 1 хвилини з одного боку.

Смачного!