Гарячі бутерброди з яйцем, шинкою та сиром
РЕЦЕПТ – Гарячі бутерброди з яйцем, шинкою та сиром (на сковороді).
Гарячі бутерброди – це завжди виграшний варіант для сніданку, особливо якщо в сім’ї є діти. Адже це майже міні-піца, яку усі люблять. Для бутербродів можна використовувати все, що є у вас в холодильнику.
Зі зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 сендвіча.
Інгредієнти:
- Батон або білий хліб – 160 г. (6 шматочків),
- Яйця – 3 шт.,
- Шинка – 160 г.,
- Сир твердий – 120 г.,
- Олія – 15 мл.,
- Сіль – за смаком.
Приготування страви:
1. Шинку та сир нарізаємо тонкими пластинками по 1-2 шт. на бутерброд.
2. Яйце розбиваємо в миску, підсолюємо та збиваємо до однорідності.
3. У сковороді розігріваємо олію, виливаємо яйце на сковороду.
4. Відразу кладемо в яєчну суміш дві скибочки батона плоскою стороною шматків один до одного. Яйце повинно схопитися і трохи обсмажити протягом приблизно 1 хвилини.
5. Потім перевертаємо яєчний млинець із двома шматочками хліба. Відразу кладемо на один шматочок хліба 1-2 скибочки шинки. На шинку зверху викладаємо 1-2 платівки сиру.
6. Складаємо за допомогою лопатки бутерброд начинкою всередину. Накриваємо сковороду кришкою і підсмажуємо бутерброд близько 1 хвилини з одного боку.
Смачного!
Leave a Reply