Горячий шоколад

На 2 особи • Приготування: 15 хв. • 285 ккал.

Вам знадобиться:

– молоко 1 скл.

– шоколад 90 г

– кориця 1/2 ч. л.

– кукурудзяне борошно 1 ч. л.

– сіль щіпка

– порошок чилі щіпка

– ванілін щіпка

Приготування:

1. Почнемо з підігріву молока у середній каструлі. Гріємо молоко майже до кипіння.

2. Тим часом беремо шоколад та подрібнюємо його.

3. Потім додамо в молоко кукурудзяне борошно та шоколад. Перемішати, довести до кипіння. Зменшимо підігрів до мінімуму, і продовжимо наше приготування.

4. Тепер додамо паличку кориці або пів чайної ложки меленої кориці та дрібку порошку чилі. Продовжуємо готувати протягом 5 хвилин, поки суміш не загусне трохи. Наприкінці додамо щіпку ваніліну. Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.