Гарячий шоколад
РЕЦЕПТ – Гарячий шоколад.
Гарячий шоколад – це ідеальний напій у сніжний зимовий день. Густий напій з насиченим смаком ніжного молочного шоколаду. Натуральний продукт, створений на основі шоколаду. Його люблять і діти, і дорослі. Всім бажаючим добре підбадьоритися, оптимально заварити чашку гарячого шоколаду.
Час приготування: 15 хв. • 285 ккал. для 2-х людей.
Вам знадобиться:
- Молоко – 1 склянка,
- Шоколад – 90 грам,
- Кориця – 1/2 чайної ложки,
- Кукурудзяне борошно – 1 чайна ложка,
- Сіль – щіпка,
- Порошок чилі – щіпка,
- Ванілін – щіпка.
Приготування напою:
1. Почнемо з підігріву молока у середній каструлі. Гріємо молоко майже до кипіння.
2. Тим часом беремо шоколад та подрібнюємо його.
3. Потім додамо в молоко кукурудзяне борошно та шоколад. Перемішати, довести до кипіння. Зменшимо підігрів до мінімуму, і продовжимо наше приготування.
4. Тепер додамо паличку кориці або пів чайної ложки меленої кориці та дрібку порошку чилі. Продовжуємо готувати протягом 5 хвилин, поки суміш не загусне трохи. Наприкінці додамо щіпку ваніліну.
Смачного.
Leave a Reply