Горячий шоколадРЕЦЕПТ – Гарячий шоколад.

Гарячий шоколад – це ідеальний напій у сніжний зимовий день. Густий напій з насиченим смаком ніжного молочного шоколаду. Натуральний продукт, створений на основі шоколаду. Його люблять і діти, і дорослі. Всім бажаючим добре підбадьоритися, оптимально заварити чашку гарячого шоколаду.

Час приготування: 15 хв. • 285 ккал. для 2-х людей.

Вам знадобиться:

  • Молоко – 1 склянка,
  • Шоколад – 90 грам,
  • Кориця – 1/2 чайної ложки,
  • Кукурудзяне борошно – 1 чайна ложка,
  • Сіль – щіпка,
  • Порошок чилі – щіпка,
  • Ванілін – щіпка.

Приготування напою:

1. Почнемо з підігріву молока у середній каструлі. Гріємо молоко майже до кипіння.

2. Тим часом беремо шоколад та подрібнюємо його.

3. Потім додамо в молоко кукурудзяне борошно та шоколад. Перемішати, довести до кипіння. Зменшимо підігрів до мінімуму, і продовжимо наше приготування.

4. Тепер додамо паличку кориці або пів чайної ложки меленої кориці та дрібку порошку чилі. Продовжуємо готувати протягом 5 хвилин, поки суміш не загусне трохи. Наприкінці додамо щіпку ваніліну.

Смачного.