Вінегрет по домашньому
РЕЦЕПТ – Вінегрет по домашньому.
Старий рецепт вінегрету дуже простий: варені буряк, картоплю, моркву нарізати кубиками, додати зелений консервований горошок і дрібно нарізані солоні огірочки і заправити соняшниковою олією. Саме за цим рецептом готували вінегрет наші бабусі.
На 4 персони • Приготування: 20 хв. • 54 ккал.
Вам знадобиться:
- 4 картоплини,
- 2 буряки середнього розміру,
- 2 морквини,
- 1 цибулина,
- 200 г. зеленого горошку,
- 200 г. квашеної капусти,
- 3 солоних огірка,
- Рослинна олія,
- Сіль за смаком.
Приготування страви:
1. Буряк, моркву і картоплю відварити в шкірці до готовності. Потім остудити і очистити. Нарізати всі овочі кубиками розміром з горошину – так салат буде більш однорідним.
2. Скласти нарізані овочі в салатник, додати горошок, капусту і дрібно нашатковану цибулю. Заправити салат олією, посолити і поперчити.
Leave a Reply