Винегрет по домашнему

На 4 персони • Приготування: 60 хв. • 289 ккал.

Вам знадобиться:

– буряк свіжий 450 г

– квасоля суха біла 120 г

– картопля свіжа 80 г

– морква свіжа 90 г

– огірки солоні 120 г

– капуста квашена 160 г

– цибуля ріпчаста свіжа 30 г

– цибуля зелена 20 г

– масло запашне 80 г

– сіль 4 г

– цукрова пудра 4 г

Приготування:

1. Відваримо моркву, буряк, картоплю, квасолю до готовності.

2. Після того як овочі охолонуть покришити їх кубиками.

3. Всі компоненти з’єднуємо і ретельно перемішуємо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.