Домашній лаваш на сковородіРЕЦЕПТ – Домашній лаваш на сковороді.

Домашній лаваш на сковороді – тепер не складе особливих труднощів насмажити коржів 20 за півгодини. Смакота, куди там магазинним.

Час приготування: 29 хвилин, на 1 порцію — 20 штук.

Інгредієнти:

  • 1 – ч. ложка сухих дріжджів,
  • 1 – ч. ложка солі,
  • 0.5 – ч. ложки цукру,
  • 1 – ст. ложка рослинного масла,
  • 1 – склянку теплої води,
  • 3 – склянки борошна.

Приготування страви:

1. Замісити м’яке, еластичне  тісто. Розділити на 20-16 кульок, все залежить від діаметру сковороди.

2. Накрийте плівкою і дайте тісту відпочити 20 хвилин. Розкачати тонкий коржик і потім ще розтягнути в руках як можна тонше.

3. Обсмажити на добре розігрітій сковорідці без жиру за кілька секунд з кожної сторони. Зняти на заздалегідь приготовлену поверхню і добре покропити ще гаряче виріб водою, накрити плівкою і так поступати з кожною лепешечкой. (водою бризкати обов’язково так як вони будуть сухі і не еластичні).

Приємного апетиту!