Домашній лаваш на сковороді
РЕЦЕПТ – Домашній лаваш на сковороді.
Домашній лаваш на сковороді – тепер не складе особливих труднощів насмажити коржів 20 за півгодини. Смакота, куди там магазинним.
Час приготування: 29 хвилин, на 1 порцію — 20 штук.
Інгредієнти:
- 1 – ч. ложка сухих дріжджів,
- 1 – ч. ложка солі,
- 0.5 – ч. ложки цукру,
- 1 – ст. ложка рослинного масла,
- 1 – склянку теплої води,
- 3 – склянки борошна.
Приготування страви:
1. Замісити м’яке, еластичне тісто. Розділити на 20-16 кульок, все залежить від діаметру сковороди.
2. Накрийте плівкою і дайте тісту відпочити 20 хвилин. Розкачати тонкий коржик і потім ще розтягнути в руках як можна тонше.
3. Обсмажити на добре розігрітій сковорідці без жиру за кілька секунд з кожної сторони. Зняти на заздалегідь приготовлену поверхню і добре покропити ще гаряче виріб водою, накрити плівкою і так поступати з кожною лепешечкой. (водою бризкати обов’язково так як вони будуть сухі і не еластичні).
Приємного апетиту!
Leave a Reply