Домашнє печиво "Орео"РЕЦЕПТ – Домашнє печиво “Орео”.

Якщо ваша дитина не може відірватися від такого смаколика, то не варто забороняти їй ласувати магазинним продуктом, а краще приготуйте цей шоколадний, з ніжною начинкою десерт вдома. Спробувавши домашнє “Орео”, ваша дитина не захоче міняти його на магазинне.

Час приготування: 90 хвилин для 4 осіб.

Інгредієнти:

Приготування печива:

1. Просійте борошно разом із какао і розпушувачем, добре перемішайте.

2. Збийте масло з цукром, змішайте з борошном і замісіть еластичне тісто. Загорніть у харчову плівку і покладіть у холодильник на годину.

3. Охолоджене тісто розкачайте завтовшки 3-4 мм і виріжте невеликі круглі коржики.

4. Деко застеліть пергаментом, викладіть кружечки з тіста і випікайте при температурі 170 °C 10 хвилин.

5. Для крему збийте міксером м’яке масло із цукровою пудрою, додайте вершковий сир і продовжуйте збивати далі до пишності.

6. Охолоджене печиво змастіть кремом, з’єднуючи по дві штуки.