Домашнє печиво “Орео”
РЕЦЕПТ – Домашнє печиво “Орео”.
Якщо ваша дитина не може відірватися від такого смаколика, то не варто забороняти їй ласувати магазинним продуктом, а краще приготуйте цей шоколадний, з ніжною начинкою десерт вдома. Спробувавши домашнє “Орео”, ваша дитина не захоче міняти його на магазинне.
Час приготування: 90 хвилин для 4 осіб.
Інгредієнти:
Приготування печива:
1. Просійте борошно разом із какао і розпушувачем, добре перемішайте.
2. Збийте масло з цукром, змішайте з борошном і замісіть еластичне тісто. Загорніть у харчову плівку і покладіть у холодильник на годину.
3. Охолоджене тісто розкачайте завтовшки 3-4 мм і виріжте невеликі круглі коржики.
4. Деко застеліть пергаментом, викладіть кружечки з тіста і випікайте при температурі 170 °C 10 хвилин.
5. Для крему збийте міксером м’яке масло із цукровою пудрою, додайте вершковий сир і продовжуйте збивати далі до пишності.
6. Охолоджене печиво змастіть кремом, з’єднуючи по дві штуки.
Leave a Reply