Скумбрія по домашньому в особливому маринаді з цибулею
РЕЦЕПТ – Скумбрія по домашньому в особливому маринаді з цибулею.
Особливий маринад зробить скумбрію на смак як червона риба. З нею можна робити канапки, додавати до салатів або просто насолоджуватися рибою. Готувати дуже просто та не займає багато часу. Приготуйте ароматну, пряну та неймовірно смачну скумбрію і влаштуйте родині свято.
Час приготування: 1 доба.
Інгредієнти:
- Свіжоморожена риба – 2 шт.,
- Цибулина – 2 шт.,
- Чиста вода – 250 мл.,
- Гвоздика – 6 шт.,
- Чорний перець горошком – 0,5 ч. л.,
- Духмяний перець мелений – 1/3 ч. л.,
- Коріандр горошок – 0,5 ч. л.,
- Сіль морська – 2 ч. л.,
- Цукор пісок – 0,5 ч. л.,
- Яблучний оцет – 2,5 ст. л.,
- Оливкова олія – 2 ст. л.
Приготування страви:
1. Розморозьте рибу та поріжте порційними шматками.
2. Закип’ятіть воду та додайте сіль, цукор, гвоздику, перець чорний й запашний, коріандр і олію. Варіть маринад 1 хвилину на маленькому вогні. Як трішки охолоне додайте оцет.
3. Почистьте та поріжте півкільцями цибулю. Додайте рибу та перемішайте.
4. Залийте підготовлені продукти маринадом та поставте в холодильник на 1 добу.
Смачного!
Leave a Reply