Скумбрія по домашньому в особливому маринаді з цибулеюРЕЦЕПТ – Скумбрія по домашньому в особливому маринаді з цибулею.

Особливий маринад зробить скумбрію на смак як червона риба. З нею можна робити канапки, додавати до салатів або просто насолоджуватися рибою. Готувати дуже просто та не займає багато часу. Приготуйте ароматну, пряну та неймовірно смачну скумбрію і влаштуйте родині свято.

Час приготування: 1 доба.

Інгредієнти:

  • Свіжоморожена риба – 2 шт.,
  • Цибулина – 2 шт.,
  • Чиста вода – 250 мл.,
  • Гвоздика – 6 шт.,
  • Чорний перець горошком – 0,5 ч. л.,
  • Духмяний перець мелений – 1/3 ч. л.,
  • Коріандр горошок – 0,5 ч. л.,
  • Сіль морська – 2 ч. л.,
  • Цукор пісок – 0,5 ч. л.,
  • Яблучний оцет – 2,5 ст. л.,
  • Оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування страви:

1. Розморозьте рибу та поріжте порційними шматками.

2. Закип’ятіть воду та додайте сіль, цукор, гвоздику, перець чорний й запашний, коріандр і олію. Варіть маринад 1 хвилину на маленькому вогні. Як трішки охолоне додайте оцет.

3. Почистьте та поріжте півкільцями цибулю. Додайте рибу та перемішайте.

4. Залийте підготовлені продукти маринадом та поставте в холодильник на 1 добу.

Смачного!