Домашні курячі сосискиРЕЦЕПТ – Домашні курячі сосиски.

У домашніх сосисок є багато переваг: інгредієнти для них недорогі і доступні, процес приготування не складний, а якість не викликає сумнівів. Щоб приготувати ніжні та смачні домашні сосиски, знадобиться філе курки та харчова плівка. Ви можете використати будь-яку частину м’якоті курки або грудку. 

Час приготування: 60 хвилин для 4-х осіб.

Нам знадобиться:

  • Куряче філе – 500 г;
  • Яйця – 1 шт;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Молоко – 100 г;
  • Перець чорний мелений за смаком;
  • Сіль – 0.5 ч. л;
  • Мелений коріандр – 0.5 ч. л;
  • Паприка – 0.5 ч. л.

Приготування страви:

1. Куряче м’ясо пропустити через дрібну м’ясорубку.

2. Додати в фарш м’яке масло, молоко, яйця і спеції. Добре перемішати фарш.

3. У харчову плівку викласти 2-3 столових ложки фаршу і сформувати сосиски бажаної форми і розміру.

4. Щільно загорнути сосиски і зв’язати кінці вузлом або ниткою. 

5. Курячі сосиски перекласти в морозилку на 20 хвилин. Потім сосиски можна відварити у воді 15 хвилин, посмажити на сковороді (знявши плівку) або приготувати в духовці.