Салат ситний – поєднує в собі абсолютно різні смаки
РЕЦЕПТ – Ситний салат.
Салат поєднує в собі абсолютно різні смаки: солодкий смак моркви і буряку, солоний смак твердого сиру і гострий смак часнику. Смачний, корисний, ситний і найпростіший у приготуванні. Салати бувають різні: до святкового столу і просто для сімейних сніданків, обідів, вечерь. Це саме те, що Ви шукаєте.
Інгредієнти:
- Буряка – 2 шт.,
- Сир твердий – 150 г.,
- Ізюму – 1 жменю,
- Μорĸва – 3 шт.,
- Часниĸ – 3 зуб.,
- Горіхи грецькі – 1 жменю,
- Μайонез – 200 гр.
Приготування страви:
1. Буряк та моркву відварити. Потім зварені продукти потерти на великій тертушці. При цьому всі інгредієнти слід терти в окремій посудині. Сир потерти також на великій тертушці. Часник слід видавити, горіхи подрібнити.
2. Ізюм необхідно розпарити, для цього просто опустіть його на декілька хвилин в окріп. Для того, щоб надати салату красиву і апетитну форму, необхідно зібрати його за шарами:
- Перший шар – моркву перемішайте з майонезом і ізюмом (можна просто змастити цей шар майонезом, але якщо перемішати, буде краще).
- Другий шар – перемішати майонез, частник і сир.
- Третій шар – містить у собі буряк, майонез і горіхи. Всі інгредієнти необхідно ретельно перемішати.
Салат також потрібно сверxy прикрасити. Для цього залиште моркви і сир із шарів. Про це можна використовувати й інші продукти. Не ігноруйте цей салат через назву. Смак страви запам’ятатися вам надовго.
Готуйте із задоволенням!
Leave a Reply