Гоголь Моголь
РЕЦЕПТ – Гоголь-моголь.
Гоголь-моголь – відомий напій-десерт із яйця з цукром, який крім класичного має безліч варіантів приготування. Максимально прості і невигадливі ласощі всього з двох інгредієнтів – яєчних білків і цукру. Найніжніший, повітряний ніби хмаринка білковий крем – “гоголь-моголь без жовтків”.
Час приготування: 10 хвилин для 2-х людей.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.,
- Цукор – 3 ст. ложки.
Приготування страви:
1. Акуратно відокремлюємо білок від жовтка.
2. Виливає жовток у чистий сухий (це дуже важливо) посуд і збиваємо міксером.
3. Додаємо цукор і знову ретельно збиваємо, доки суміш не стане практично білою.
Leave a Reply