Гоголь-могольРЕЦЕПТ – Гоголь-моголь.

Гоголь-моголь – відомий напій-десерт із яйця з цукром, який крім класичного має безліч варіантів приготування. Максимально прості і невигадливі ласощі всього з двох інгредієнтів – яєчних білків і цукру. Найніжніший, повітряний ніби хмаринка білковий крем – “гоголь-моголь без жовтків”.

Час приготування: 10 хвилин для 2-х людей.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.,
  • Цукор – 3 ст. ложки.

Приготування страви:

1. Акуратно відокремлюємо білок від жовтка.

2. Виливає жовток у чистий сухий (це дуже важливо) посуд і збиваємо міксером.

3. Додаємо цукор і знову ретельно збиваємо, доки суміш не стане практично білою.