Смажені баклажани з часником на зиму
РЕЦЕПТ – Смажені баклажани з часником на зиму.
Баклажани з часником на зиму – це найвдаліше поєднання. Смак цієї страви покоряє мільйони гурманів. Готувати закуску достатньо швидко й не вимагає багато зусиль. Родина та гості будуть в захваті від цієї ароматної страви. Домашні закрутки.
Час приготування: 90 хвилин.
Інгредієнти:
- Баклажани – 5 кг.,
- Перець солодкий – 1,5 кг.,
- Перець гострий – 3 шт.,
- Часник чищений – 1,5 скл.,
- Оцет 6% – 1,5 скл.,
- Олія соняшникова.
Приготування закрутки:
1. Баклажани промийте та наріжте кружальцями. Злегка посоліть та залиште на деякий час, щоб вони прибрали гіркоту. Потім промийте, просушіть паперовим рушником та обсмажте в олії до золотистого кольору.
2. Часник та перець пропустіть крізь м’ясорубку. Додайте оцет та олію.
3. Поставте на вогонь та дайте закипіти й варіть 5 хвилин. Смажені баклажани покладіть в банки шарами. Кожен шар заливайте маринадом.
4. Стерилізуйте протягом 7 хвилин та закатайте.
Смачного!
Leave a Reply