Пиріжки-коржики з картоплею та сиром
РЕЦЕПТ – Пиріжки-коржики з картоплею та сиром.
Смачні пиріжки-коржики з картоплею та сиром. Незабутній смак. Прості у приготуванні. У гарячому вигляді вони просто тікають зі столу. Коржики із картоплі із сиром і зеленню можна приготувати як на сковороді, так і в духовці, або навіть в мультиварці на режимі «Випічка».
Час приготування: 40 хвилин для 3-х людей.
Інгредієнти:
- Сир твердий – 100 грамів,
- Цибулина – 1 штука,
- Зелень – 1 пучок,
- Картопля – 700 грамів,
- Яйця – 2 штуки,
- Борошно – 1 склянка,
- Сіль – 1 щіпка до смаку,
- Кефір жирністю 2,5% – 1 склянка.
Приготування страви:
1. Ставимо відварювати очищену картоплю, щоб приготувати м’яту картоплю для начинки. Смажимо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, кладемо її в картоплю. Додаємо зелень і тертий сир, зелень до смаку і все ретельно перемішуємо. Начинка готова.
2. Замішуємо прісне тісто з борошна, 2-є яєць та склянка кефіру. Додайте сіль до смаку. Тісто замішуємо, розрізаємо його на кружечки, качалкою розкочуємо кожен кружечок.
3. Кладемо начинку, ліпимо пиріжок, краї защипнемо, а потім притискаємо пиріжок з двох сторін так, щоб вийшов коржик.
4. Готові коржики обсмажуємо на сковорідці з двох сторін до утворення хрусткої скоринки.
5. Приятного аппетита!
Leave a Reply