Рыбные кнели

РЕЦЕПТ – Рибні кнелі.

Кнелі – це кульки (схожі на рибні фрикадельки) з подрібненого фаршу зі збитими білками. Ніжні та легкі котлетки з риби, родом із Франції, де навіть прості страви – це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнелі завдячують хорошому шеф-кухарю. Рибні страви їдять не всі дітки. Але тямущий кухар завжди щось вигадає. Ці невигадливі м’які кнелі – класика з минулого.

Час приготування: 50 хв., 2 порції.

Інгредієнти:

  • Рибний фарш – 150 г.,
  • Ріпчасту цибулю – 30 г.,
  • Морква – 30 г.,
  • Болгарський перець -50 г.,
  • Часник – 1 зуб.,
  • Селера – 20 г.,
  • Томати – 30 г.,
  • Кетчуп – 50 г.,
  • Вершкове масло – 30 г.,
  • Лимона цедра,
  • Сіль перець.

Рецепт страви:

  1. Сформувати кнелі ложками і обсмажити з усіх боків.
  2. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з додаванням спецій.
  3. Додати соус з кетчупом «Лагідний», всипати кнели, додати трохи води і тушкувати до готовності. Посипати зеленню.

Довідка: Ніжні і легкі котлетки з риби, родом з Франції, де навіть прості страви – це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнели зобов’язані саме своїм французьким корінням. А ще вони не тільки дуже смачні, але і годяться для дієтичного харчування.