Рибні кнелі
РЕЦЕПТ – Рибні кнелі.
Кнелі – це кульки (схожі на рибні фрикадельки) з подрібненого фаршу зі збитими білками. Ніжні та легкі котлетки з риби, родом із Франції, де навіть прості страви – це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнелі завдячують хорошому шеф-кухарю. Рибні страви їдять не всі дітки. Але тямущий кухар завжди щось вигадає. Ці невигадливі м’які кнелі – класика з минулого.
Час приготування: 50 хв., 2 порції.
Інгредієнти:
- Рибний фарш – 150 г.,
- Ріпчасту цибулю – 30 г.,
- Морква – 30 г.,
- Болгарський перець -50 г.,
- Часник – 1 зуб.,
- Селера – 20 г.,
- Томати – 30 г.,
- Кетчуп – 50 г.,
- Вершкове масло – 30 г.,
- Лимона цедра,
- Сіль перець.
Рецепт страви:
- Сформувати кнелі ложками і обсмажити з усіх боків.
- Овочі нарізати шматочками і підсмажити з додаванням спецій.
- Додати соус з кетчупом «Лагідний», всипати кнели, додати трохи води і тушкувати до готовності. Посипати зеленню.
Довідка: Ніжні і легкі котлетки з риби, родом з Франції, де навіть прості страви – це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнели зобов’язані саме своїм французьким корінням. А ще вони не тільки дуже смачні, але і годяться для дієтичного харчування.
Leave a Reply