Яичные рулетики с сыром и чесноком

РЕЦЕПТ – Яєчні рулетики із сиром та часником.

Яєчний рулет із сиром та часником – дуже гарна і смачна страва. Проста закуска із доступних продуктів, яка доповнить будь-який святковий стіл. Відмінна, легка закуска, яку можна приготувати лише за 30 хвилин.

Час приготування: 30 хв. для 6 людей.

Знадобиться:

  • Яйця – 4 шт.
  • Майонез – 150 г.
  • Сир твердий – 200 г.
  • Часник – 10 г.
  • Петрушка свіжа – 15 г.
  • Олія рослинна – 5 мл.
  • Сіль за смаком,
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Приготування страви:

1. Яйця розбийте в глибокий посуд. Додайте 50 г майонезу із загальної кількості, підсоліть і поперчіть.

2. Збовтайте яєчну суміш віночком до однорідності.

3. Відправте сковороду на помірний вогонь і добре розігрійте. Змастіть олією. Омлетну масу перемішайте, зачерпніть ополоником і вилийте в центр розігрітої сковороди, розподіліть круговими рухами по всьому дну. Обсмажте близько 1-1,5 хвилин з кожного боку на вогні нижче середнього.

4. Натріть твердий сир на середній тертці і відправте в миску.

5. Часник очистіть і натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Подрібнений часник додайте до тертого сиру.

6. Петрушку промийте і обсушіть, обірвіть листочки і дрібно наріжте. Додайте до решти інгредієнтів.

7. Додайте в начинку майонез. За бажання додайте трохи меленого чорного перцю. Якщо сир не солоний, можна трохи підсолити.

8. На млинець викладіть частину сирної начинки. Розподіліть ложкою по всьому млинцю. Заверніть у рулетик. Таким же чином приготуйте рулетики з млинців і начинки, що залишилися.

9. Яєчні рулетики з сиром та часником готові.