Вареники з картоплеюРЕЦЕПТ – Вареники з картоплею.

Вареники з картоплею приготовлені своїми руками набагато смачніше і дешевше за магазинну заморозку. А якщо знати кілька секретів ідеального тіста, ви отримаєте справжній кулінарний шедевр із найпростіших інгредієнтів.

Час приготування: 45 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г.,
  • Яйця – 1 шт.,
  • Вода – 100 мл.,
  • Сіль за смаком,
  • Картопля – 500 г.,
  • Шинка – 300 г.,
  • Цибуля – 100 г.,
  • Сметана – 150 г.

Приготування страви:

1. ТІСТО: Збити яйце, сіль і воду, поступово додати борошно.

2. Начинка: Відварити картоплю, розтовкти її та змішати з обсмаженою цибулею.

3. Розкачати тісто та зліпити вареники з картоплею.

4. Варити вареники в окропі 5 хв.

5. У готову страву додати обсмажену шинку, обережно перемішати. Подавати зі сметаною.