Вареники з картоплею
РЕЦЕПТ – Вареники з картоплею.
Вареники з картоплею приготовлені своїми руками набагато смачніше і дешевше за магазинну заморозку. А якщо знати кілька секретів ідеального тіста, ви отримаєте справжній кулінарний шедевр із найпростіших інгредієнтів.
Час приготування: 45 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
- Борошно – 300 г.,
- Яйця – 1 шт.,
- Вода – 100 мл.,
- Сіль за смаком,
- Картопля – 500 г.,
- Шинка – 300 г.,
- Цибуля – 100 г.,
- Сметана – 150 г.
Приготування страви:
1. ТІСТО: Збити яйце, сіль і воду, поступово додати борошно.
2. Начинка: Відварити картоплю, розтовкти її та змішати з обсмаженою цибулею.
3. Розкачати тісто та зліпити вареники з картоплею.
4. Варити вареники в окропі 5 хв.
5. У готову страву додати обсмажену шинку, обережно перемішати. Подавати зі сметаною.
Leave a Reply