Драники по американському - ХашбраунРЕЦЕПТ – Драники по американському – Хашбраун.

Хашбраун – це американська варіація звичних нам драників. Для чого готувати цю страву, якщо в нас є заміна? Текстура і смак у них все ж таки відрізнятимуться і різницю між такими стравами, як драніки і хашбраун, ви точно відчуєте. Страва не потребує складних інгредієнтів та максимально проста у приготуванні. Весь процес забирає трохи більше 40 хвилин.

Час приготування: 40 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • Майонез  — 4 ст. л.;
  • Картопля — 500 г;
  • Борошно — 3 ст. л.;
  • Сіль, перець — до смаку;
  • Сушений часник — 0,5 ч. л.;
  • Олія для смаження — 150 г.;
  • Гірчиця — 1 ст. л.;
  • Сушений часник — 0,5 ч. л.;
  • Сіль — 1 г.;
  • Перець — щіпка;
  • Лимонний сік — 0,5 ч. л.;
  • Білий хрін — 0,5 ч. л.

Приготування страви:

1. Картоплю почистіть і натріть на тертці. Залийте його водою, щоб забрати зайвий крохмаль.

2. Злийте воду за кілька хвилин і налийте нову. Повторіть процес ще раз.

3. Відіжміть натерту картоплю, додайте сіль, перець та майонез, який додасть страві ніжної текстури та соковитості.

4. Додайте невелику кількість борошна і ретельно перемішайте.

5. Поставте сковороду на вогонь і влийте олію.

6. Викладіть невелику кількість картоплі та притисніть її лопаткою. Готуйте з 2-х сторін до золотистої скоринки.

7. Подавайте хашбраун із соусом айолі, для якого потрібно змішати майонез та гірчицю, білий хрін, трохи солі, перцю та сухого часнику. Все це полийте свіжим лимонним соком, перемішайте до однорідної консистенції.

Смачного!