Деруны с зеленьюРЕЦЕПТ – Деруни за 15 хвилин.

Для одних деруни або, як ще кажуть, драники – це просто і щодня, а для інших це що неймовірно складне і обов’язково з приводу. Деруни легко і просто приготувати на сніданок, обід та вечерю. Подавати їх потрібно зі сметаною чи натуральним йогуртом.

Час приготування: 20 хвилин у одній порції 85 ккал. для 4-х осіб.

Вам знадобиться:

  • 5 – картоплин,
  • 1 – цибулина,
  • 1 – яйце,
  • 2 – ст. ложки борошна,
  • Сіль за смаком,
  • Перець за смаком,
  • Сода на кінчику ножа,
  • Зелень,
  • Рослинна олія для жарки.

Приготування страви:

1. Спочатку цибулю, а потім картоплю натри на великій тертці. Якщо виділилося багато рідини – злий.

2. Додай яйце, борошно, сіль, перець, соду, перемішай. Тісто готове.

3. На розігріту сковороду, щедро политу олією, викладай ложкою оладки та обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки.

4. На стіл подавай зі сметаною, зеленню, помідорами, кефіром.