Деруны с зеленью

На 4 особи • Приготування: 60 хв. У одній порції 85 ккал.

Вам знадобиться:

– 5 картоплин

– 1 цибулина

– 1 яйце

– 2 ст. л. борошна

– сіль

– перець

– сода на кінчику ножа

– рослинна олія

Приготування:

1. Спочатку цибуля, а потім картопля натрій на великій тертці. Якщо виділилося багато рідини – злий.

2. Додай яйце, борошно, сіль, перець, соду, перемішай. Тісто готове.

3. На розігріту сковороду, щедро политу олією, викладай ложкою оладки і обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки.

4. На стіл подавай зі сметаною, зеленню, помідорами, кефіром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.