Деруны с зеленьюРЕЦЕПТ – Деруни із зеленню.

Деруни – дуже смачна і ситна страва, основа якої – картопля. Для яскравого смаку можна додати часник, зелень і спеції. Деруни із зеленню легко і просто приготувати на сніданок, обід та вечерю. Відмінно поєднуються з овочевим салатом та сметанним соусом з часником.

Час приготування: 60 хв., В одній порції 85 ккал. для 4 людей.

Вам знадобиться:

  • 5 картоплин,
  • 1 цибулина,
  • 1 яйце,
  • 2 ст. л. борошна,
  • Сіль,
  • Перець,
  • Сода на кінчику ножа.
  • – рослинна олія

Приготування страви:

1. Спочатку цибуля, а потім картопля натрій на великій тертці. Якщо виділилося багато рідини – злий.

2. Додай яйце, борошно, сіль, перець, соду, перемішай. Тісто готове.

3. На розігріту сковороду, щедро политу олією, викладай ложкою оладки і обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки.

4. На стіл подавай зі сметаною, зеленню, помідорами, кефіром.